Devize lanserar två nya moduler till Sitevision Marketplace

I höst har vårt Sitevision-team utvecklat ett antal moduler med funktioner som kan komma väl till pass i de flesta Sitevision-webbplatser. Devize två första moduler 'One-pager meny' och 'Sociala medier-meny' har nyligen lanserats - och fler står på tur.

Våra två första moduler till Sitevision är funktioner som vårt Sitevision-team själva sett ett behov av och utvecklat. Idén föddes helt enkelt utav att de i sitt arbete med Sitevision-baserade webbplatser märkte att de här var funktioner som kunderna efterfrågade men som saknades i det befintliga utbudet.

Idéerna till dessa två moduler har vi i Devize Sitevision-team fått när vi har hjälpt kunder i tidigare projekt. Vår ambition är att fortsätta att utveckla moduler till Marketplace utifrån identifierade behov hos våra kunder. säger Ove Lundkvist, lösningsarkitekt och ansvarig för Devize Sitevision-satsning.

Modulerna vi hittills har lanserat på Sitevision Marketplace är de här två:

Devize One pager-meny

Modulen kan användas som navigering på webbplatser där allt innehåll ligger på en och samma sida. Menyalternativen kan antingen skapas automatiskt, utifrån rubriknivåerna på sidan, eller genom att man pekar ut en mapp med länksidor, som läkar direkt till innehållet på sidan (så kallade ankarlänkar). När man klickar på länken så scrollas sidan mjukt ner till önskat innehåll.

Läs mer om Devize One pager-meny

Hämta modulen på Sitevision Marketplace

Devize Sociala medier-meny

Modulen låter dig enkelt skapa en meny med snygga länkar till dina sociala medier, att exempelvis lägga i sidfoten på din webbplats. Modulen har stöd för de tio vanligaste sociala medierna och även e-post. Du kan enkelt ställa in eventuell rubrik och färg på ikon och bakgrund.

Läs mer om Devize Sociala medier-meny

Hämta modulen på Sitevision Marketplace

Devize Sitevision Systemutveckling