Devize logotyp framför flera porträtt på medarbetare

Vi söker drivna systemutvecklare till Ö-vik och Sundsvall!

Är du en driven systemutvecklare / frontend-utvecklare som vill jobba på ett nytänkande företag, där det finns goda utvecklingsmöjligheter och kompetenta kollegor? Hos Devize får du chansen att arbeta i en innovativ miljö där du utvecklar, implementerar och integrerar digitala lösningar från början till slut!

Om företaget

Devize fokus är och har sedan starten 2016 varit att arbeta med digitala innovationer, appar och webbar för en mängd olika enheter. Allt från sensorer och klockor till AR-lösningar. Deras uppdrag varierar från affärsutveckling, designarbeten, helheltsåtaganden för digital utveckling i projektform och konsultuppdrag. De utvecklar alltifrån avancerade integrationer till lösningar för webb, mobila appar och desktop. Devize arbetar inom ett stort antal olika områden och branscher som exmepelvis telecom, industri, turism och handel samt offentlig verksamhet. De brinner för modern systemutveckling (bl.a. React, Angular, Vue och Node), IT-arkitektur och agil styrning.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare arbetar du främst inom frontend-utveckling inom olika kundsystem likväl som webbplatser och appar. Du arbetar längst fram i utvecklingskedjan med fokus på funktionalitet. I huvudsak arbetar du med nyutveckling och förvaltning inom moderna ramverk, bland annat inom JavaScript, Angular och React.

Här får du möjligheten att utvecklas snabbt och lära dig av erfarna kollegor i ett öppet arbetsklimat. Du samarbetar tätt med UX-designers och backend-utvecklare och tillsammans skapar ni helhetsupplevelser för kunden som är i världsklass.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Utbildad ingenjör gärna inom systemutveckling eller datavetenskap

• Kunskaper inom olika programmeringsspråk är meriterande, exempelvis inom Javascript eller Java

• Erfarenhet inom olika ramverk, exempelvis React eller Angular, är meriterande

• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Du håller dig uppdaterad på nya tekniker inom ditt område och har en passion för utveckling av frontend och mjukvara. Din lösningsorienterade inställning gör att du kan skapa dig en djupare förståelse och har förmågan att se helheten i det projekt du arbetar i. Vidare motiveras du av att ständigt lära dig nya saker och tillvägagångssätt och trivs i en miljö där du får utmanas. Du är en självgående och ansvarstagande person som gärna tar initiativ till idéer och tar tag i arbetsuppgifter på egen hand. Vidare ser vi att du är en person som ställer höga krav på kvalitet, både från dig själv och andra.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Sundsvall eller Örnsköldsvik Lön: Enligt överenskommelse

Skicka ansökan till jobb@devize.se Läs mer om oss på www.devize.se

#Devize #Ledig tjänst #Lediga jobb #Apputvecklare #Webbutvecklare #Systemutvecklare

Devize Systemutveckling