Permitify nominerad till årets Startup i Sundsvall Business Awards

Vi på Devize utvecklar just nu Permitifys nya tjänst för digitala arbetstillstånd och säkerhet. Vi blev därför självklart väldigt glada över nyheten att Permitify nu nominerats till årets startup på Sundsvall Business Awards!

Permitify är en startup som utvecklar en ny digital tjänst för hantering av arbetstillstånd inom industri och andra branscher med behov att öka säkerhet och effektivitet. Vi på Devize hjälper dem med systemutveckling, UX-design, digital strategi och användbarhetstester.

I augusti 2024 blev Permitfy nominerad till Årets startup på Sundsvall Business Awards. Priset delas ut varje år av den regionala näringslivshubben Bizmaker.

Här är Permitify-teamets egna ord om nomineringen, från deras LinkedIn-sida:

Vad glada vi blev av nyheten om att vi blivit nominerade som ett av tre företag i Sundsvall Business Awards i kategorin Årets startup. Vi ligger nu i startgroparna för lansering av tjänsten som vi utvecklat och mejslat fram i samarbete med användare och vår samarbetspartner Devize. Vi ser fram emot en intressant höst och vinter och inte minst att få träffa andra företag på galan den 19:e september.

Vi på Devize har nyligen utvecklat en Beta-version för Permitify, som vi även tidigare arbetat med i förstudie och design. Samarbetet startade redan 2022/2023 då vi på Devize gjorde analys- och prototyparbete för den tilltänkta tjänsten. Vi kartlade då användarnas behov och byggde en interaktiv UX-prototyp som sedan användartestades i flera omgångar för insamling av feedback till utvecklingen av Beta-versionen.

Läs mer om tjänstens utveckling och företaget på Permitify.se

Läs mer om Sundsvall Business Awards på businessawards.se

Permitify Devize Startup SundsvallBusinessAwards Systemutveckling