Bord med projicerad grafik på vid en galakväll för DI Gasell

Devize utnämnda till DI Gasell 2021 och tog andra plats i Västernorrland

Vi är enormt glada och stolta över att vara ett av de företag i Västernorrland som fått DI:s utmärkelse 'Gasellföretag' 2021! Dessutom fick vi på Devize en hedrande andra plats bland länets 22 utnämnda företag.

Prisutdelning för regionerna Västernorrland, Jämtland, Västerbotten och Norrbotten skedde den 21 oktober på DI:s event i Noliahallen i Umeå. Förutom korandet av topplaceringarna bjöd eventet på inspirerande föreläsningar från bl.a. alpina legenden Anja Pärsson och Tobias Lindfors, VD för miljardbolaget StudentConsulting. Från Devize var VD Björn Lidenmark och CD / UX-designern Daniel Öun med på plats och firade silverplatsen.

Korta fakta om DI Gasell

Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika företag i alla län. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. Dagens industri, DI, utser de snabbast växande företagen i Sverige till Gasellföretag. DI har gjort det sedan år 2000.

Ett Di Gasellföretag har:

  • En nettoomsättning som överstiger 10 miljoner kronor, enligt den senaste årsredovisningen.
  • Minst tio anställda, enligt den senaste årsredovisningen.
  • Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i den fyraåriga undersökningsperioden.
  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.
  • Ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren.
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner.
  • Sunda finanser.

Vägen mot utnämningen

Vi startade Devize 2016 som Realsprint Sundsvall AB, då som en del av RealSprint. Under resans gång har vi arbetat fram det nya varumärket Devize och idag är vi ett eget fristående bolag med egna ambitioner, men med rötterna i den kultur och grund som RealSprint gav oss.

Att starta ett IT-bolag som fokuserar på projektleveranser och med modern teknik har visat sig vara helt rätt, både i tiden och utifrån den marknad som finns. Viktigt har också varit symbiosen rörande strategi, design och systemutveckling och att ha ett brett synsätt för att kunna uppfylla våra kunders ofta komplexa önskemål.

Vi är självklart mycket tacksamma för förtroendet från våra kunder och att få vara med på resan mot deras mål och visioner. Det är med stolthet vi fått möjligheten att arbeta med större företag och organisationer likväl som startups och mindre företag i deras utveckling att bli framgångsrika inom digitalisering. Utan detta hade vi aldrig kunnat få en utmärkelse som DI Gasell. Vi på Devize tackar för det förtroendet!

Devize Utmärkelser DI Gasell