Björn Lidemark på Devize i stadspark

Björn Lidenmark på Devize nominerad till Årets företagare

Nu har kandidaterna till Årets företagare i Sundsvall nominerats, och vi kan stolt meddela att Devize grundare och affärsutvecklare Björn Lidenmark är en av dem!

Företagarna och Sundsvalls kommun har i år valt ut 25 företag som gör upp om finalplatserna på Sundsvall Business Awards till hösten, där vinnaren också går vidare för nationell konkurrens.

Björn berättar om hur det känns att bli nominerad:

-Jag blev naturligtvis glad och överraskad! Både av att bli nominerad och att vara en del av så många duktiga lokala entreprenörer och företagare. Jag har ju drivit Devize i mer än åtta år nu, men har också varit med och startat några andra företag med bas i Sundsvall. Det känns också som att det är en liten bekräftelse på att man gör något bra och fint både inom branschen och för staden. Jag tycker att vi passar bra in i det som Business Awards värderar högt. Att det vi arbetar med ska stå för kreativitet och innovation, lönsamhet och tillväxt, samt att jag hoppas på att kunna vara en bra ledare och förebild för andra.

Vi gratulerar till nomineringen och håller tummarna att det räcker ända fram för Björn och Devize på Sundsvall Business Awards!

Devize Utmärkelser SundsvallBusinessAwards