Alice utomhus på väg till Devize kontor med en bok under armen

Alice gör sitt exjobb inom webbutveckling på Devize

Idag vill vi presentera Alice Ringström! Alice läser Kanditatprogrammet i Datateknik samt Webbutvecklingsprogrammet på Mittuniversitetet i Sundsvall och gör nu under våren sitt examensarbete hos oss på Devize.

Utmaningen är att utforska nya tekniker för visualisering och med dessa skapa en administrativ tjänst för det data som tas fram i Lisa Ullander LIA-praktik på Devize med inrikting på IoT-teknik.

”Jag kommer att arbeta med tekniker som jag inte har använt tidigare under min utbildning, vilket kommer att vara en utmaning men framför allt spännande! Det roligaste ska bli att lära mig nya saker, att få se hur de arbetar på Devize och få möjligheten att lära mig utav de som arbetar här.” Säger Alice.

På frågan om varför hon hamnade på Devize svarar Alice:

”Jag träffade LeeAnne och Alice på exjobbsminglet och fick ett väldigt gott intryck. Jag hörde sedan av mig till dem om att få skriva mitt examensarbete hos Devize och nu är jag här!” Hon berättar vidare om vad arbetet kommer att innefatta:

”Devize har redan en student som gör sin LIA-praktik här. Det projektet är inom området IoT och innefattar mätningar med sensorer för att kontrollera bland annat fuktighet i jorden hos växter på kontoret. Min uppgift kommer att vara att undersöka och jämföra olika typer av visualiseringstekniker för att sedan med utvald teknik skapa en administrativ del på plattformen (Devize Admin) för att presentera dessa värden och statistik över hur växterna mår.”

”Det roligaste ska bli att lära mig nya saker, att få se hur de arbetar på Devize och få möjligheten att lära mig utav de som arbetar här.” Säger Alice.

Alice examensarbete är planerat att vara slutfört i början av juni. Vi på Devize önskar henne varmt välkommen och lycka till!

#Examensarbete #Exjobb #Webbutveckling #Systemutveckling #IOT #Mittuniversitetet #Devize

Examensarbete Exjobb Systemutveckling Devize