Vad vi gjort.

Våra uppdrag varierar från affärsutveckling, designarbeten, helheltsåtaganden för digital utveckling i projektform och konsultuppdrag.

Vi arbetar inom ett stort antal olika områden och branscher som exmepelvis telecom, industri, turism och handel samt offentlig verksamhet.

Nya verktyg och design för bättre digital närvaro

Webbplats L5 Navigation
Logotyp L5 Navigation
Vi har levererat specialanpassningar av WordPress för att stödja produkthantering, kundberättelser och fler språk tillsammans med en uppdaterad design och layout. Lösningen levererades även med SEO-verktyg för att underlätta L5 Navigations arbete med sin närvaro på nätet.

Innovativa webbaserade lösningar för alla.

Systemutveckling Permobil
Logotyp Permobil
Permobil sätter människorna som använder deras produkter i främsta rummet. De är ledande när det gäller förändring och att se till människors förmåga. Vi på Devize hjälper dem med avancerad webbutveckling och integrationer.

Drivkraften att upptäcka mer av Funäsfjällen med digital hjälp.

Mobilapp - Spår och leder Destination Funäsfjällen
Logotyp Destination Funäsfjällen
Tillsammans med Destination Funäsfjällen har vi kartlagt behoven, designat och utvecklat deras kommande digitala plattform för åretrunt-turism, bestående av mobilapp och backoffice-system.
  • Innovation och design
  • Idé och koncept
  • Prototyper och testning
  • Arkitektur

Digitalt stöd till hela Norrlands scenkonsthus.

IT-strategier Norrlandsoperan
Logotyp Norrlandsoperan
Norrlandsoperan har i uppdrag att verka för ett rikt kulturutbud i hela norra Sverige och med extra fokus på barn och unga. Vi på Devize hjälper dem med strategiarbete för deras digitala satsningar.