Tre nya ansikten på Devize efter sommaren!

Vi startar igång efter semestrarna med att välkomna tre nyanställda. Det är Alice, Ernesto och Linus som klivit in hos oss på Devize vilket vi är mycket glada för!

Alice Fagerberg, med tidigare examen i grafisk design och nu senast i webbutveckling på MIUN. Efter hennes examensarbete här på #Devize är hon nu en i gänget och jobbar med både frontend och UX-design. Fritidsintresset kan man ana från bilderna!

Frontend utvecklare & UX-design

Ernesto Neyra jobbar just nu med utveckling i Angular och Typescript, och har tidigare mest varit inriktad på React. Han har även jobbat inom turism, hotell och språkresor. Ernesto har studerat media och kommunikationsvetenskap på MIUN och frontendutveckling på UC utbildning i Helsingborg. Du kan se han swisha förbi på väg till kontoret om du är låter bli att blinka!

Frontendutvecklare

Linus Karlsson är baserad i Örnsköldsvik där vi nyligen satt upp en Devize-skylt på storgatan 19. Linus har tidigare arbetat med utveckling & UX-design som konsult i över 10år. Men också hunnit med att ideellt jobbat med musik i många år. Uppstarten efter sommaren innebar flipper-lunch i Sundsvall med hela Devize-gänget!

Frontendutvecklare UX-design Nyanställda Örnsköldsvik Sundsvall